Мебели от масив

Макар фирмата ни да работи с изключително богата гама материали, включително МДФ и ПДЧ, близките години сме се стремили да фокусираме дейността си върху изработката на мебели от масив. Този материал, характерен със здравината си, предлага безброй възможности за обработка, оставяйки на клиента да избира както между множество форми и детайли, така и между комбинации от цветове, патини, байцове. Нашата фирма предлага мебели, изработени от дъб, бук, ясен – естествени материали, които се обработват при наши колеги в Троян.

От тези плоскости ние изработваме кухни, гардероби, скринове, легла, холна мебел, закачалки, секции, или с други думи, всичко необходимо за цялостното обзавеждане на дома.

One thought on “Мебели от масив”

  1. Блога ви е много интересен, дано пак да ни пишете и да изложите няколко снимки. За мен лично качественото обзавеждане е от дърво , които са една отлична инвестиция, която очакваме да продължи дългове време . За да се запази естествената си красота и да защити своите инвестиции, дървените мебели се нуждаят от правилните грижи.Всичко което имаме се нуждае от грижи, знаем, че вечно няма нищо на този свят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>